Culy: food voor lekkerbekken

Door  |  0 reacties

Culy

Vergeet de standaard receptenwebsites. Laat je leiden door plaatjes om honger van te krijgen op Culy.nl.

Dagelijks genieten, dat is waar Culy.nl voor staat. En dat maken ze zeker waar. Vanaf de homepage word je toegelachen door het mooiste culi-beeld, met daarachter de lekkerste recepten (of links naar recepten).

Van mini-marshmallows met chocolade en M&M’s tot frambozenlimonade. Van brownie pannenkoeken tot Starbucks-cupcakes. Van mega-pretzels tot mini-fritatta’s. Van kiwi-chocolade lolly’s tot sweet & spicy chicken wings.

Mmmmmmmmmm!

Ga naar Culy.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *