Nu nog meer tijdschriften

Door  |  0 reacties

 

Tijdschrift.nl heeft een onmisbare app voor de iPad. Ziek zijn is geen reden meer om iemand anders op pad te sturen voor tijdschriften, want in de app van Tijdschrift.nl vind je nu nog meer tijdschriften.

Behalve de tijdschriften van Sanoma Media vind je nu ook tijdschriften van Hearst Magazines in de app. Daarnaast is aanstaande zondag 23 oktober is uitgeroepen tot ‘Leesy Zondag’ en zijn er kortingen tot 50%.

De app is afgelopen september gelanceerd en is sindsdien 40.000 keer gedownload. In totaal bevat de app nu 57 A-merk tijdschriften.

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *