Fotokookboek: bakken met plaatjes

Door  |  0 reacties

Fotokookboek: bakken met plaatjes

Niets zo irritant als een kookboek zonder plaatjes. Je wilt toch weten waar je naar toe werkt?

Daarbij zijn de omschrijvingen, zeker bij bakwerk, vaak onduidelijk. “Vouw de flapjes naar binnen en snijd ze in”. Wie kan je dan vertellen waar je je mes moet zetten? Foto’s zouden de oplossing bieden.

De makers van de iPhone-app Het fotokookboek – bakken hebben dat goed begrepen. In de app vind je 60 recepten voor cake, taart, gebak, koekjes en brood. Allen voorzien van stap-voor-stap beschrijvingen d.m.v. van (kwalitatief goede) foto’s. Uiteraard vind je hierbij ook een foto van het eindresultaat.

Ook handig: aan het begin van elk recept vind je een foto van alle ingrediënten (incl. beschrijving). Zo weet je direct wat je nog op je boodschappenlijstje moet zetten.

Download de app in de iTunes store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *