Al dat lekkers… Trick ’n Treats

Door  |  0 reacties

Beeld je even in: een kleine ruimte vol met al het lekkers dat je je maar kan bedenken. Chocolade, cupcakes, fudge en macarons. Klinkt goed toch?

Nou, die kleine ruimte bestaat. Aan de Steenweg in Utrecht bevind zich namelijk de winkel Trick ’n Treats en zij verkopen allerlei zoete verleidingen. En behalve dat alles heel erg lekker smaakt, ziet alles er ook nog eens prachtig uit. Bijna te mooi om op te eten.

Maar mocht je denken dat Trick ’n Treats een traditionele snoepwinkel is, dat heb je het mis. Want de winkel ziet er ook heel erg mooi uit. Alle kleuren maken de winkel haast zelf een snoepje. We zeggen er maar niet bij dat je ook online kan bestellen.

Toch een kijkje nemen op de website? We hebben je gewaarschuwd… >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *