Goed gepland

Door  |  0 reacties

Kidsproof familyplanner

Vandaag paardrijden, morgen voetbal, overmorgen vioolles. Ben jij de draad kwijt? Met de Kidsproof Familyplanner is dat voorbij.

Nu het zomervakantie is, is er rust in de agenda. Geen buitenschoolse activiteiten, sportclubs hebben vaak een zomerspel en verjaardagen? Nee, iedereen ligt ergens in bikini of zwembroek op het strand (als ze slim zijn).

Maar als de zomervakantie voorbij is, slaat de chaos toe. Hoe houd je bij wat het hele gezin doet en of afspraken elkaar niet in de weg zit? Heel simpel, met de Kidsproof Familyplanner van mo’media.

De Kidsproof Familyplanner loopt van september 2012 t/m december 2013. Hij is ingedeeld per week en er is ruimte voor maar liefst zes personen. Naast ruimte voor afspraken en notities staan er ook nog eens handige tips in voor dagjes uit met het hele gezin.

De Kidsproof Familyplanner kost € 16,95.

Bestel deze handige familie-planner op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *