Touchscreen handschoenen

Door  |  0 reacties

’s Ochtends ook last van koude handen als je op het station nog even snel je mail of Facebook checkt? Op iCadeau.nl vonden we deze handige touchscreen handschoenen, geschikt voor iPhone en andere touchscreen-apparaten.

Bedien je smartphone of iPad nu met deze touchscreen handschoenen, de handschoen waarmee je touchscreen wel werkt!

Waarom touchscreen handschoenen?

Heb je ooit geprobeerd, op een koude winterse dag, om een tekstbericht op je iPhone te schrijven, of www.likeandlove.nl in je browser in te voeren? Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat je handschoenen door de touchpanels worden genegeerd. En zonder is in de winter nu eenmaal niet echt aan te raden. Het kan wel: met speciale touchscreen handschoenen.

Betaalbare touchscreen handschoenen

Deze handschoenen zijn overigens niet alleen handig, maar ook windbestendig. Lees: extra warm. En verkrijgbaar in drie kleuren. Mix & match met je outfit dus! Een paar kost je € 19,95, maar daardoor ben je nu wel op het station in de winter volledig mobiel.

Bestel deze touchscreen handschoenen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *