Moleskine Evernote Notebook

Door  |  0 reacties

De bekende notitieblok-producent Moleskino is gaan samenwerken met Evernote. Het beste van twee werelden!

Moleskine of Evernote?

We blijven fan van de Moleskine-notebooks: het is makkelijk tijdens vergaderingen, of om even je gedachten van je af te schrijven. Maar we grijpen liever naar Evernote als we even een website willen opslaan of een notitie willen maken in de vorm van foto’s.

Het grote voordeel van het laatste is natuurlijk dat je deze notities altijd bij de hand hebt, waar je ook online bent. Met Moleskine grijpen we nog wel eens mis omdat ons notitieboekje in de verkeerde tas blijkt te zitten…

Het gemak van Moleskine Evernote Notebook

Maar nu is daar de Moleskine Evernote Notebook, waarmee je beiden kan. Je kunt al je ideeën op papier schrijven, in een notitieblok dat er uit zit als een gewone Moleskine, maar eigenlijk meer is…

Nadat je jouw notities hebt gemaakt, kun je met een simpele app deze notities exporteren naar alle apparaten waarop je Evernote hebt draaien. Met één simpele foto! Zo komen ze direct terecht in jouw online Evernote-account. Je notitieblok een keer vergeten, is dan niet langer een ramp. Even inloggen en klaar!

En het mooiste: je foto’s worden dusdanig digitaal omgezet dat je aan de hand van keywords direct in je aantekeningen kunt zoeken. Ook al zijn ze handgeschreven. Geniaal toch?!?

Benieuwd hoe dit precies werkt? Bekijk onderstaand filmpje. Wij waren al om na het zien van dit filmpje en hebben hem direct besteld!

De Moleskine Evernote Notebook is vanaf € 24,95 verkrijgbaar en je krijgt er meteen drie maanden gratis lidmaatschap bij voor Evernote. Mocht je dat nog niet gebruiken, dan is dit jouw kans!

Bestel de Moleskine Evernote Notebook >>
 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *