This is not an app

Door  |  0 reacties

This is not a book: een van de meest recente boeken van Keri Smith. Een boek dat geen boek is, net zoals dat This is not an app geen app is.

Wat het dan wel is? Het is maar net wat jij er van maakt! Met de vele opdrachten die This is not an app je geeft – wat een zalig tijdverdrijf voor forensen! – maak je je eigen app. De opdrachten zijn een test om te kijken hoe het gesteld is met jouw creativiteit.

Met alle mogelijkheden die je telefoon biedt – typen, kleuren, geluid, beeld & meer – zal jouw app een ware verzameling worden. Of haast een kunstwerk. En die kunstwerken kun je simpel delen via Facebook of Twitter. Durf jij het aan om jouw creativiteit de wereld in te gooien?

Wij zijn fan: een nieuw staaltje geweldige creativiteit van Keri Smith!

Download deze app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *