Mix & match met Noosa

Door  |  0 reacties

noosa amsterdam-armbanden
Match je graag de kleuren van je outfit met je sieraden? Na Mi Moneda is het nu tijd om je kennis te laten maken met Noosa Amsterdam.

Nog nooit van Noosa Amsterdam gehoord? Wedden dat je hun armbanden wel eens hebt gezien! De Noosa Amsterdam-armbanden zijn namelijk direct te herkennen aan de kleurrijke drukknopen. Chunks, zo heten deze vrolijke steentjes met een drukker.

Hoe match je met Noosa Amsterdam?

Matchen? Het is heel simpel! Koop een armband als basis. Voor € 19,95 koop je een enkele armband en voor € 29,95 een dubbele. Het lijkt veel geld, maar ze zijn wel van echt leer. Vervolgens mag je kiezen uit meer dan 150 chunks in alle kleuren. Chunks zijn verkrijgbaar vanaf € 7,95. De duurste chunks (de sterrenbeeld-variant) zijn € 15,95. Het leukste aan de chunks? Elk steentje heeft een eigen betekenis. Ga op zoek naar de chunk die bij jou past!

Nog meer Noosa Amsterdam

Je chunks kun je niet alleen gebruiken voor je armbanden. Noosa Amsterdam verkoopt ook riemen, sjaals en voor de zomer te gekke slippers. Dat betekent dat je nooit meer 10 paar Havana’s of Ipanema’s in verschillende kleuren hoeft te kopen. Koop een paar leren slippers & match met chunks.

Voordelig Noosa Amsterdam

Meteen bestellen? Onze favoriete online shop is Bij Tij. Hier versturen ze jouw Noosa Amsterdam-producten zonder verzendkosten. Dan heb je dus bijna al één chunk cadeau.

Ga naar Bij Tij >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *