Tsunami-film The Impossible

Door  |  0 reacties

De hele reiswereld werd opgeschrikt toen in 2004 Zuid-Oost Azië werd overspoeld door de tsunami. Verrassend genoeg komt er nu pas een film gebaseerd op deze ramp: The Impossible.

Het is een ramp die zich misschien geografisch gezien ver weg afspeelde, maar door alle verhalen van de toeristen die de ramp meemaakten kwam de nachtmerrie voor velen ineens dichtbij. Tot ver na de kerst stemde Nederland massaal af op het nieuws. Met afschuw keken we naar compleet vervaagde dorpen, zagen we mensen wanhopig op zoek naar familieleden.

The Impossible, het verhaal achter de Tsunami-slachtoffers

Het waargebeurde verhaal van een Spaanse familie die op wonderbaarlijke wijze wist te overleven is nu verfilmd. In The Impossible spelen megasterren als Ewan McGregor en Naomi Watts, die onlangs een Oscarnominatie voor haar rol in ontvangst mocht nemen.

FIlm Impossible, over de TsunamiMaria (Naomi) en Henry (Ewan) gaan tijdens de kerstvakantie naar Thailand, waar zij samen met hun drie zoontjes genieten van dit tropische paradijs. Maar op 26 december, de dag na kerst, verandert een rustige ochtend aan het zwembad plotseling in een nachtmerrie. Door een aardbeving in de Indische Oceaan ontstaat er een gigantische muur van water die op hen afkomt en niets dan wanhoop en vernietiging achterlaat.

Indrukwekkende beelden

De beelden in de film zijn heel reëel en een verschrikkelijk aangrijpende verhaallijn maakt dit een van de meest indrukwekkende films van het jaar! Zien hoe indrukwekkend? Bekijk de trailer onderaan dit artikel.

Bestel deze aangrijpende film op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *