Het beste mannen advies

Door  |  0 reacties

Spot jij een leuke man in de trein, en wil je weten of dit dé man is? Krijg mannen advies van de Men Advisor.

Mannen advies met Men Advisor van Smart & Sexy

Men Advisor is de nieuwste – en eerste, maar zeker niet de laatste gokken we – app van Smart & Sexy. Niet bekend met Smart & Sexy? We stellen de website dan nog even aan je voor, door simpelweg hun motto te quoten: “Meer liefde in de wereld door vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn.” Hoe smart & sexy dit motto realiseert? Met blogs, events, workshops, trainingen, aanwezigheid op social media en coaching. En nu dus doormiddel van de app.

Zo krijg je mannen advies van de Men Advisor

Een simpelere app kan haast niet: druk op de button en binnen een seconde krijg jij je liefdesadvies. Een nieuwe kandidaat? Een nieuw advies, zo vaak jij wilt, totdat Mr. Right zich aandient. Bij elke man die jij inscant, komt zijn motto, lifestyle of intentie naar voren.

Mannen advies de proef op de som

De eerste kennismaking was toen ik de app een ex-kok lieten inscannen: ‘De liefde van deze man gaat door de maag’. Hoe kunnen ze het weten? Feit is dat je dus wel van koken moet houden. Test 2: die ene ex uit mijn tienerjaren, een sullige ICT-er. Het advies van Men Advisor: een betrouwbare teddybeer. Klopt. Net te betrouwbaar en te lief. Laten we de proef op de som nemen, mijn vader is de slachtoffer in test 3. Twee gouden handen. De app had eigenlijk heel hard ‘nee’ moeten zeggen, maar het is wel de man die thuis alle klusjes fixt. Ook bij mij, als vriendlief het een keer niet weet. Vooruit nog eentje, die knappe collega, die stiekem iets te glad is. Conclusie: een echte vent.

Ja, de app lijkt het redelijk goed te kunnen inschatten. Of zijn het gewoon te algemene omschrijvingen? Misschien, maar dat maakt de pret niet minder als jij met je vriendinnen op stap bent.

Download de app – nu nog gratis – in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *