Moodboards maken met handige app

Door  |  0 reacties

Sta je op het punt van verhuizen? Of wil je een make-over van je huidge woonkamer? Met de nieuwste app van VTWonen kun je eenvoudig moodboards maken.

Het is heel simpel: download de app (of gebruik de online versie) en log in met je Facebook-account. Daarna kun je direct beginnen met moodboards maken.

In de app zit een uitgebreide VTWonen beeldbank, waarin elke maand nieuwe sfeerbeelden worden toegevoegd. Per thema en woonruimte. Ook kun je je eigen afbeeldingen toevoegen of foto’s van het internet. Moodboard klaar? Deel het met je bijvoorbeeld je partner en als hij nog wat wil inbrengen kan hij er op reageren of zelf beelden toevoegen.

Da’s pas handig!

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *