Ideale app voor twijfelaars

Door  |  0 reacties

Rank your pic

Zwarte laarzen of sneakers bij je nieuwe outfit? Beginnen met film A of toch film B? Ben jij een eeuwige twijfelaar, dan is de app Rank your pic echt wat voor jou.

We hadden het haast zelf kunnen bedenken: zo simpel is het principe achter de app Rank your pic. Deze ‘photo poll’-app helpt je met het maken van lastige en minder lastige beslissingen. Of eigenlijk: de andere gebruikers helpen je. Want zodra jij twee foto’s – van waar je uit wilt kiezen – plaatst, kunnen zij aangeven wat zij vinden dat je zou moeten kiezen. It’s that easy!

Uiteraard ook leuk als je andere wilt helpen bij het maken van hun beslissingen. Überhaupt is het ook wel leuk om een kijkje in de keuken te krijgen bij andermans dilemma’s en alleen daarom al surfen wij ons rot binnen deze app.

En de app is gratis, dus je hoeft in elk geval niet te twijfelen of hij het geld wel waard is.

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *