Ontmoet de 24Kitchen-koks

Door  |  0 reacties

Fan van de tv-zender 24kitchen en wil je graag eens kennismaken met de koks? Houd jouw agenda dan vrij op 23 en 24 maart 2013.

Onder de noemer koken/eten/leven/-dagen tonen de populaire koks Giovanni Caminita en Danny Jansen van tv-zender 24Kitchen hun kookkunsten aan het aanwezige publiek. Dit zal plaatsvinden in het inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp.

En unieke kans om de koks live bezig te zien, hen vragen te stellen, van ze te leren en natuurlijk het resultaat van hun kookkunst te proeven. En er is meer!

Leer van de 24Kitchen-koks

De populaire koks Giovanni en Danny van 24Kitchen leren je graag goed koken tijdens inspirerende kookdemonstraties. Beide koks verzorgen maar liefst vier demonstraties.

Giovanni geeft op zaterdag 23 maart live kookdemonstraties, waarbij Italiaanse gerechten natuurlijk centraal staan. Op zondag 24 maart bereidt Danny diverse heerlijke recepten uit de Aziatische keuken.

Na de kookdemo’s kunnen vragen worden gesteld aan de koks. Echte fans kunnen natuurlijk ook met de tv-koks op de foto!

Foodmarkt vol inspiratie

Op de bijzondere foodkraampjes van HelloFresh, Nature’s Pride en Koppert Cress kan inspiratie op het gebied van voedsel worden opgedaan. Hier staat het kijken, ruiken, proeven en leren centraal.

Een echte barista zet heerlijke koffie en verzorgt koffieworkshops, waar alles kan worden geleerd over koffiebonen, het brandingproces en natuurlijk het zetten van de perfecte koffie. Ook wordt er een wijnproeverij georganiseerd door een professionele vinoloog.

Gratis make-overadvies voor de keuken

Een keuken die al wat ouder is, wordt weer als nieuw met een aantal foefjes en met nieuwe, energiezuinige apparatuur. Diverse stylistes zijn aanwezig om een make-over advies voor de huidige keuken op te stellen. Er hoeft alleen een foto en een plattegrond van de huidige keuken te worden meegenomen voor een professioneel advies.

Wie, wat, waar?

Iedereen is op beide dagen van harte welkom in inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op Inspiratiehuis2020.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *