iPet: collages van jouw huisdier

Door  |  0 reacties

iPet collage

Houd je van je huisdier, je hond, je kat? Natuurlijk doe je dat! Met de iPet collage App kun je dit op een mooie manier delen met de rest van de wereld.

De illustraties in deze app zijn speciaal ontworpen door professionele illustratoren om de foto’s van jouw huisdier aan te vullen en te verfraaien. Je kunt foto’s maken vanuit de App zelf, of deze selecteren uit je iPhone of iPad bibliotheek. Maak een keuze uit de verschillende achtergronden, plaats accessoires en elementen en voeg eventueel tekst of filters toe aan je foto’s om het een nog fraaier geheel te maken. Klaar? Je kunt je collage opslaan om als achtergrond te gebruiken op je telefoon, naar iemand mailen of delen op social media.

Met alles in deze app (€ 0,89) kun je spelen, zelfs met het unieke menu waar je steeds nieuwe verrassingen in ontdekt. Hoe meer tijd je in iPet investeert, hoe mooier je collages zullen worden

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *