Grachtenpandje voor je kat

Door  |  0 reacties

Houd je zo veel van je kat dat je er een huis voor zou kopen? Check deze huisjes van KEK Amsterdam. De huisjes zijn van karton, dat dan weer wel.

Iedere kattenliefhebber weet dat katten een vreemde voorliefde hebben voor alles wat rechthoekig is, zo ook voor kartonnen dozen. Zet een kartonnen doos naast de dure, volgens jou comfortabele mand en een kat kiest ongetwijfeld voor de doos. Dus waarom niet gewoon een doos neerzetten? Nou, die staan zo lelijk in je woonkamer…

Huis voor je kat

Bij KEK Amsterdam ontwierpen ze deze kat- én huiskamervriendelijke dozen, namelijk in de vorm van oude huisjes. De ontwerpen van de kattenwoningen variëren van een industriële fabriek tot een ‘Vintage Villa’ en een heel warenhuis. Er zijn speciale raampjes en luiken toegevoegd, zodat je kat lekker kan spelen. Tof!

Makkelijk & eco-friendly

Bij de set worden elastiekjes van zwart rubber en een bouwplan geleverd. Zo kun je het karton eenvoudig in de goede vorm krijgen! Bovendien zijn alle ontwerpen gemaakt van 100% gerecycled materiaal, dus niet belastend voor het milieu.

Een kartonnen huisje is gelukkig een stuk goedkoper dan het echte werk: je hebt al een grachtenpandje, fabriek of villa vanaf € 19,95.

Bekijk de collectie huisjes op Ippy’s Woondeco >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *