Day one: de leukste dagboek app

Door  |  0 reacties

Op zoek naar een eenvoudige dagboek app, waar je in woord en beeld jouw hoogtepunten kwijt kunt? Zoek niet verder.

Al een aantal jaar zijn we fan van One line a day. Al is het alleen maar omdat alles wat handgeschreven is steeds meer van de aardbodem lijkt te verdwijnen. Maar…. we hebben ook twee minpunten ontdekt aan dit vijf-jaren-dagboek.

1. Waar kun je je beeld kwijt? Steeds meer mensen zijn bezig met beeld i.p.v. woord en Instagram is niet voor niets een succes. 2. Wil je het consequent volhouden, dan zul je One line a day eigenlijk altijd bij je moeten hebben. Zodat je op een rustig moment kan schrijven. Hier ligt hij braaf op het nachtkastje, maar na een intensieve dag is dat bed veel te aanlokkelijk en voor je het weet vergeet je het een paar dagen.

Dagboek app als oplossing

Dat moet makkelijker kunnen, dachten we! En dat kan, in de vorm van de handige app Day One. Immers, je smartphone heb je altijd bij je (en in het geval van sommige mensen, quilty, zit ‘ie bijna aan je hand geplakt) en elke smartphone is ook nog eens voorzien van een behoorlijk goede camera.

Wat biedt deze dagboek app je?

Niets meer en minder dan heel simpel korte updates geven van jouw dag (of meerdere momenten van de dag). Inclusief beeld, locatie en zelfs het weer wordt ingeladen (dat laatste alleen niet als je posts met terugwerkende kracht plaats en deze ouder zijn dan een maand).

Door middel van tags kun je je updates makkelijk ordenen. Een foto-timeline laat je in een keer zien hoe leuk het leven eigenlijk is! En: je hebt ook een app voor je iPad en je Mac en deze synchroniseren perfect met elkaar.

Wat kost deze dagboek app?

Ai, dat is nog wel pittig! De app kost maar liefst € 4,49. Maar als je echt zo dol bent op dagboeken én foto’s dan is hij het meer dan waard.

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *