Regen of geen regen? Druppel!

Door  |  0 reacties

Wil jij deze zomer nooit meer overvallen worden door een regenbui net als je op de fiets stapt? Installeer de iPhone app Druppel.

Wat is Druppel?

Druppel is de meest eenvoudige weer-app die we kennen. Een app van Nederlandse bodem, die inspeelt op het vaak onvoorspelbare weer in ons kikkerlandje.

Druppel maakt gebruik van de geolocatie-voorzieningen in je iPhone. Aan de hand hiervan kan hij een 2-uurs voorspelling voor je doen. Meer of minder is het niet.

Wat wij vinden van Druppel?

Verrassend is dat deze app niet meer is dan één scherm is zonder opties. De eerste keer dat we hem openden, bleven we het scherm aantikken op zoek naar meer. Er is dus geen meer.

Het enige dat we zagen, was een groot geel scherm met een grote zon en de tekst It stays clear. Een vrolijk design met in dit geval een vrolijke boodschap. En dat dan ook nog een gratis. Hebbuh dus die app!

Download de app in de iTunes store >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *