Dots, dots, dots

Door  |  0 reacties

Een spelletje waarbij je gekleurde stippen met elkaar moet verbinden. Zo’n eenvoudig concept, maar zo verslavend. Maak kennis met Dots!

A smart man once said: “Eventually, everything connects”

Deze quote van Charles Eames lijkt de basis te zijn van het spelletje dat momenteel favoriet is op onze iPhone. Geen hoge wiskunde, maar gewoon binnen een minuut zoveel mogelijke stipjes met elkaar verbinden. Na ja gewoon…

Focus, focus, focus

Je hebt wel een paar dingen nodig bij het spel, waarvan focus de belangrijkste is. Hoe ideaal het ook is om een spelletje spelen in de trein, elke keer dat de conducteur komt of je je tas aan de kant moet zetten voor nieuwe passagiers ben je afgeleid. Weg kans op high score. Ik sluit me op op het toilet of speel een kwartiertje voor het slapen gaan.

Hoe je zorgt voor een goede highscore?

Speel zoveel mogelijk vierkanten weg, want hier krijg je extra punten voor. Zet je hulplijnen – hier special powers genoemd – zorgvuldig in. Gebruik je rode special power om een stip weg te spelen die jou belemmert in het maken van een vierkant. Gebruik de extra tijd alleen aan het eind van het spel, als je ziet dat een mogelijk nieuwe highscore er in zit.

Succes! Ik ben benieuwd hoe ver jij komt. Laat je het mij even weten? Ik kom al weken niet verder dan 521.

Download Dots gratis in de iTunes Store >>
Android-gebruiker? Download Dots gratis in de Playstore >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *