A beautiful mess

Door  |  0 reacties

Mooie rommel: toegegeven de oorspronkelijke Engelse naam van deze app (A beautiful mess) klinkt een stuk aantrekkelijker. Aantrekkelijk: dat is ook wat deze app is én doet.

De bedenkers van de app, bekend van de gelijknamige blog, wilde graag een app creëren die gebruikers in staat stelde hun foto’s te pimpen met filters, eenvoudige pijltjes, teksten en doodles zonder dat men hierbij Photoshop nodig had. Zoals ze zelf wel vaak in Photoshop deden voor de website.

A beautiful mess: foto-appMissie geslaagd wat ons betreft. Deze app is een echte toevoeging aan je app-lijst als je veel gebruikt maakt van je iPhone-camera. Ondanks dat deze, in tegenstelling tot veel gratis apps, € 0,89 cent kost.

Ideaal voor mensen die graag Instagrammen (de foto’s worden meteen vierkant gemaakt) of de fotobloggers. Pas wel extra op voor je portemonnee, want de makers proberen je te verleiden tot de aankoop van meer filters, doodles, pijltjes en teksten.

Of je foto’s nu ook een rommel worden? Nee, een beautiful mess, dat klinkt toch een stuk stijlvoller, is het niet? Want alle toevoegingen die je kunt doen, zijn – mits je ze met mate gebruikt – even stijlvol.

Download de app in de iTunes Store >>
Download de app in Google Play >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *