Drijvende lantaarns

Door  |  0 reacties

drijvende lantaarns

Ken je die wensballonnen met een lichtje? Dit is de drijvende variant. Misschien brengen ze geen geluk, maar leuk zijn ze zeker wel!

Als ik naar buiten kijk, hebben ik direct zich op onze geweldige vijver. Negen koi’s zwemmen rond in hun domein. In de zomer mag ik er graag in pootje baden en ’s avonds zitten we bij de open haard met een hapje en een drankje. Maar na het zien van deze drijvende lantaarns blijkt het dus nog gezelliger te kunnen!

De lantaarns zijn gemaakt van waterresistent en brandvertragend papier. Vouw ze in elkaar, steek het bijgeleverde theelichtje aan en laat de lantaarn los op het water.

Geen vijver? De drijvende lantaarns (10 stuks voor € 19,95) zijn ook heel goed te gebruiken als sfeerverlichting op je terras of langs het looppad.

Bestel de drijvende lantaarns >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *