Alle tijd…?

Door  |  0 reacties

Een avondje lachen & huilen tegelijk? Met de film Alle tijd vlieg je van de een in de andere emotie. Puur, ontroerend & rauw.

Gisteravond was Alle tijd (2011) op tv. De zakdoekjes kwamen hier veelvuldig tevoorschijn. Van tranen van het lachen naar tranen van het huilen. Van een dolkomische Paul de Leeuw, zoals we hem allemaal kennen, naar een ingetogen Paul de Leeuw, die meer dan verrast.

Heb jij hem gemist? Koop beslis de dvd, want Alle tijd is het geld meer dan waard.

Alle tijd: hier gaat hij over

Maarten (Paul de Leeuw) en Molly (Karina Smulders) hebben een hele bijzondere band met elkaar. Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kleine zusje. Gesteund door zijn beste vriendin Reina (Lineke Rijxman) heeft hij Molly groot gebracht tot een zelfverzekerde, jonge vrouw. Wél heeft Maarten zichzelf hiervoor compleet weggecijferd.

Als Molly plotseling aankondigt dat ze gaat samenwonen, wordt hij geconfronteerd met het zogenaamde ‘lege-nest syndroom’. Zowel Maarten als Molly hebben de grootste moeite om te wennen aan hun nieuwe levensfase en raken steeds verder van elkaar verwijderd.

Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken. Omdat je nou eenmaal niet alle tijd van de wereld hebt…

Wat zij vonden van alle tijd

  • Veronica Magazine: “Alle tijd is een aangrijpende film over liefde, het leven en de dood, en die thema’s zullen maar weinigen onberoerd laten. Dat Paul de Leeuw niet de állerbeste acteur is, doet daar weinig aan af. Want nu hij eenvoudigweg een meer ingetogen, serieuze kant van zichzelf laat zien, geloof je hem wél.”
  • Film 1: “Alle tijd zit bomvol levensbepalende gebeurtenissen, waardoor alles even onbelangrijk aandoet.”
  • Spits: “Hoewel het verhaal zich daar uitstekend voor zou lenen, wordt Alle Tijd nooit te sentimenteel een bereikt daardoor juist de ongedwongen ontroering die de film beoogt.”

Bestel de dvd op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *