Toffe houten zonnebrillen

Door  |  1 reactie

Van zonnebrillen kun je er nooit genoeg hebben en als je mee wilt gaan met de laatste trends mag een houten zonnebril zeker niet ontbreken in jouw verzameling.

De houten zonnebrillen zijn deze zomer een ware trend geworden en ook de relatief jonge webshop Wooden Made speelt hier op in. De jonge ondernemer Sebastiaan Smits startte zijn onderneming pas afgelopen 13 juni en runt nu vanuit zijn studeerkamer een succesvolle webshop.

Betaalbare houten zonnebrillen

Je staat er niet bij stil, maar veel webshops worden gerund vanaf een zolderkamer en dat maakt dat de prijzen relatief laag liggen. Ook voor Wooden Made geldt dat. De zonnebrillen van Sebastiaan zijn gemiddeld € 10,- goedkoper dan bij de concurrent. En dus worden zijn houten zonnebrillen extra aantrekkelijk!

11x kiezen

In de online webshop heb je inmiddels de keuze uit 11 modellen, van vintage tot oriental. Je hoeft maar even te sparen, want de goedkoopste zonnebril kost je € 34,95. Wees niet bang dat je daarvoor een goedkoop stukje hout door de postbezorger thuisbezorgd krijgt. De brillen zijn van een prima kwaliteit en bevatten polariserende glazen.

Snel dus nog aanschaffen voor de laatste zomerse weken!

Ga naar Woodenmade.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. ralf

    12 februari 2019 at 23:02

    Tof artikel! Grappig dat het bedrijf al zo oud is

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *