Tranen bij Safe Haven

Door  |  0 reacties

Noem ons suckers for romance, maar we zijn dol op films waarbij de tranen over ons wangen lopen. Zoals bij ‘Safe Haven’.

Trap je man een avond de deur uit, pak een zak chips of een reep chocolade en zorg voor genoeg tissues. Want die hadden wij zeker nodig bij Safe Haven.

Safe Haven: het verhaal

Safe Haven, een verfilming van een van de boeken van Nicholas Sparks. En na de verfilming van The Notebook en Dear John is ook dit weer een romantische film om bij weg te dromen.

Safe Haven, sinds kort op dvd verkrijgbaar, vertelt het verhaal van een jonge dame die op de vlucht is. Van een grote stad komt ze terecht in een klein vissersdorpje. Ver weg van haar verleden. Maar dan wordt ze verliefd op Alex (Josh Duhamel), en zijn kinderen. Hoe lang kan ze haar geheim volhouden? En wie is toch die lieve buurvrouw die haar langzaam de goede richting op duwt?

Safe Haven: wat vonden wij er van?

Safe HavenHoewel je als kijker weet dat ‘Katie’ (Julianne Hough) niet zomaar op de vlucht is, kun je niet anders dan sympathie voor haar hebben. Je wilt gewoon dat ze gelukkig wordt met Alex. En met zijn kinderen, die een moeder missen.

Haar verleden mag het liefst weg blijven, maar je weet als kijker dat dat onvermijdelijk is. Je kunt alleen maar hopen dat de liefde het wint van het kwaad.

En dat je genoeg zakdoekjes bij de hand hebt voor de vele slikmomenten.

Bestel Safe Haven voor € 9,99 op Bol.com >>
 
 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *