De leukste photobooth props

Door  |  0 reacties

Niets leuker dan doldwaze foto’s na een feestje waar een photobooth stond. Zeker niet als deze voorzien was van de leukste photobooth props.

Wat is een photobooth?

Oké, wij hebben een voorliefde dat voor alles met fotografie te maken heeft en we beseffen dat niet iedereen dat heeft. Dus nog even een korte uitleg van wat een photobooth eigenlijk is. Een photobooth is een rage die uit Amerika is over komen waaien en eigenlijk niets meer en niets minder is dan een over the top (hallo Amerika!) versie van de ouderwetse fotohoekjes op het station.

Photobooths worden tegenwoordig veel ingezet op feesten (en met name bruiloften), zodat gasten onbeperkt (en ongegeneerd en grappig!) op de foto kunnen gaan. Deze foto’s hebben ze dan zelf als aandenken, maar zijn ook erg leuk voor een gastenboek bijvoorbeeld.

Photobooth: huren of zelf maken?

Google even op Photobooth en je zult genoeg bedrijven vinden die jou een photobooth kunnen verhuren voor je feestje. Helaas moet je wel je portemonnee hier voor open trekken, want je bent al snel € 350,- kwijt. Zelf doen kan, met een beetje improvisatie, ook best een heel leuke optie zijn. Misschien juist, omdat gasten het idee hebben dat het in hun handen ligt.

Wat heb je nodig voor een eigen photobooth?

  • Een ruimte die afgesloten is van het feest, bijvoorbeeld door middel van een gordijn of kamerscherm, of in een aparte kleine ruimte
  • Een leuke achtergrond van bijv. een vrolijk behangetje
  • Voldoende licht, bijvoorbeeld door een flitser of (bouw) lampen
  • Een camera op statief, zodat mensen zelf alles kunnen doen
  • Alternatief: iemand met verstand van de camera & instelling de leiding geven over de Photobooth

Last but not least: photobooth props

Om de foto’s nog leuker te maken, heb je natuurlijk photobooth props nodig. Boa’s, pruiken en andere gekke accessoires koop je voor een schijntje bij de Action of de Xenos. Wil je echter met de laatste photobooth rage meegaan, dan wordt het tijd voor hoedjes en snorren op een stokje. Ja, ook deze hype komt rechtstreeks uit Amerika.

Waar je terecht kunt voor deze hippe photobooth props? Wij vonden bijvoorbeeld een geweldige set op Papiermier.be. Plezier gegarandeerd met deze Strike a Pose Party Photobooth Props van Galison. In het pakket zitten 28 voorgesneden papieren rekwisieten en 15 lange bamboestokjes. Voor slechts € 18,- is deze set voor jou.

Bestel deze photobooth props op Papiermier.be >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *