C&A: Denim on the Move

Door  |  0 reacties

Op de bijzondere locatie Roest, een gerenoveerde loods in Amsterdam, presenteerde C&A vorige maand haar nieuwe collectie ‘Denim on the Move’. Tijdens de show werd denim in het zonnetje gezet, en dat mag ook wel: spijkerstof kan eigenlijk altijd & staat iedereen goed!

C&A liet haar collectie zien in Roest: vroeger de plek waar energie werd opgewekt voor de machinebouw in de Van Gendthallen, nu een locatie waar creatievelingen en mensen die willen genieten van een stukje strand in Amsterdam samenkomen. Aan het historische pand is zo min mogelijk verbouwd, zodat je je eventjes begeeft in 19e eeuws Amsterdam.

Iedere dag denim met C&A

Een bijzondere locatie dus, en dat ook de show bijzonder zou worden, zagen we bij binnenkomst. De catwalk achterin de indrukwekkende fabriekshal bevatte vijf cubes en twee platforms, die elke dag van de week voorstelden. Daar showen modellen dansend hun looks, die goed aansloten op hun dagelijkse bezigheden.

En dat is ook precies wat de show liet zien: denim is geschikt voor iedere dag van de week. Of je begint nu met werken op Manic Monday of gaat stappen op Sparkling Saturday, C&A heeft de geschikte outfits voor je.

Denim: dé najaarstrend

Denim werd natuurlijk niet voor niets in het zonnetje gezet, naast dat het altijd kan & iedereen mooi staat, is het ook een grote trend dit najaar. Een goede jeans moet natuurlijk altijd een plekje hebben in je kast, maar in de C&A collecties vind je meer dan alleen dat. C&A laat blouses, jasjes en jurkjes van denim zien. Te warm voor de zomer, te koud voor de winter, maar perfecte items voor aankomend najaar.

Experimenteren met denim

Denim gewoontjes of saai? C&A laat zien van niet. Experimenteer eens met verschillende lagen spijker over elkaar: denim on denim. Of pimp een spijkerjasje met stoere goud- en zilverkleurige studs of lieve pareltjes. De gehele ‘Denim on the Move’ collectie bevat ook leuke hoedjes, sjaals en riemen om je denim outfit helemaal af te maken.

Bekijk alle items uit de collectie op de website van C&A >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *