Gezond uit eten met SLA

Door  |  1 reactie

De naam is wat misleidend: bij restaurant SLA eet je meer dan alleen maar blaadjes sla. Maar het is wel allemaal even gezond!

Amsterdam heeft er een nieuwe hotspot bij. Restaurant SLA opende onlangs haar deuren en ze mogen nu al rekening op veel slaliefhebbers

De visie van SLA

Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten we al. Daarom haal je bij SLA alleen maar salades, sappen, soepen en snacks die zo lekker zijn, dat je vergeet dat het ook nog gruwelijk gezond is. Er wordt al genoeg moeilijk gedaan over eten. We just eat.
(…)
Daarom laten we bij SLA zien dat er een hoop guilty pleasures bestaan, die geen kortstondige suikerpiek, maar juist lange powerpieken opleveren. En we maken het je supermakkelijk. SLA spot en selecteert de meest pure en smaakvolle ingredi├źnten en vertaalt ze naar spannende gerechten.

Wat kun je bestellen bij SLA?

SLA biedt salades, sappen, soepen en snacks. Met een hoop meer dan groene blaadjes. De SLA-makers spotten en selecteren de meest onweerstaanbare bladeren, stengels, wortels en zaden. Dat zijn de bouwstenen voor je salade, die je helemaal afmaakt met de huisgemaakte toppings en dressings. Je kunt dus je eigen salade naar wens samenstellen.

Gezond & biologisch

Gezond eet je zeker bij SLA. Al het vlees en gevogelte is biologisch, evenals als de graan,- en zuivelproducten. En zelfs de eieren zijn biologisch. Groenten en fruit zijn minimaal 90% biologisch. En zelfs de wijn die je bij je salade kunt nuttigen is biologisch.

Ga naar de website van SLA >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Michelle

    8 oktober 2013 at 17:20

    Het klinkt heel erg lekker en ik ben heel erg benieuwd. Ik ga er denk ik wel even een keer langs. xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *