Skinny Weeks & Wicked Weekends

Door  |  0 reacties

Op een gezonde manier afvallen, maar toch lekkere gerechten op tafel zetten. Een halve tot hele kilo per week kwijtraken, terwijl er wel gezondigd mag worden. Klinkt als een onmogelijk droomdieet, toch? 

Het kookboek Skinny Weeks & Wicked Weekends belooft het waar te maken. Het is geen dieetboek: jezelf restricties opleggen werkt alleen maar tegenstrijdig. Britse televisiepersoonlijkheid en schrijfster van het boek Gizzi Erskine vertelt:

Ik merkte dat mensen die zichzelf nooit iets lekkers gunden, veel sneller hun dieet opgaven en terugvielen in slechte gewoonten zodra ze enkele kilo’s kwijt raakten. Uit onderzoek is gebleken dat diëters die zichzelf één vrije dag in de week gunnen, sneller gewicht verliezen dan wie het elke dag strikt volgt. Dat is de basis van dit boek, het is GEEN dieetboek.

Het idee achter Skinny Weeks & Wicked Weekends

Oké klinkt goed, maar hoe werkt het dan precies? In het boek staan recepten die heel gezond zijn en recepten die redelijk tot heel erg ongezond zijn. De gezonde recepten zijn bedoeld voor doordeweeks (skinny) en de ongezonde voor in het weekend (wicked). 

Doordat je gezond eet verlies je gewicht, maar omdat je alsnog mag ‘zondigen’ heb je niet het gevoel dat je op dieet bent. Zo hou je het langer vol en zijn je resultaten uiteindelijk beter dan bij bijvoorbeeld een crashdieet!

Gezond eten is niet saai

dieetboeken: skinny weeks, wicked weekendsGizzi Erskine wil bewijzen dat gezond eten niet saai is, en dat is haar met de ongewone recepten met ingrediënten waarvan je soms nooit hebt gehoord zeker gelukt.

Skinny Weeks & Wicked Weekends is een boek voor de liefhebber van buitenlands, nieuw en verrassend. Ook de prachtige foto’s en de kleurrijke opmaak zijn alles behalve saai!

Een aantal voorbeeldrecepten: gegrild kuiken met fatouch, yoghurtsaus en harissa, mooi bordje gerookte zalm, granaatappel eend met aardappelcake, roggebrood met zalm, avocado en brie en een Maleisisch visstoofpotje. Klinkt goed!

Bestel dit ideale ‘dieet-boek’ voor slechts € 25,- op Bol.com >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *