Sint cadeau voor boekenwurmen: John Green-verzamelbox

Door  |  0 reacties

Wie van lezen houdt, is dol op John Green. Gegarandeerd. Of je nu jong of oud bent, hoogstaande literatuur leest of liever op de bank ligt met een fijne chicklit. Het perfecte sintcadeau voor lezers, dus! 

Je kunt je dochter, vader, vriend of vriendin natuurlijk één John Green boek geven. Maar waarom kleins aanpakken als het ook groots kan? Deze John Green-verzamelbox bevat alle boeken die hij tot nu toe heeft geschreven.

Inhoud John Green-verzamelbox

Welke boeken zijn dat eigenlijk? De verzamelbox bevat de volgende boeken:

Hierbij gaat het dus om de Engelse varianten. Het omhulsel van de box is in de stijl van het nieuwste en bekendste boek uit het rijtje: The Fault in Our Stars.

Over de boeken van John Green

De boeken van John Green gaan vaak over liefde en vriendschap. Tussendoor wordt er antwoord gegeven op Grote Vragen, zoals ‘waarom leven we eigenlijk?’.

 • Looking for Alaska
  Hoofdpersoon Miles laat het veilige leventje bij zijn ouders achter en gaat naar een kostschool. Daar ontmoet hij Alaska, een meisje dat zijn leven voorgoed verandert.
 • An Abundacne of Katherines
  Ieder mens valt op een bepaald type en voor Colin is dat ‘Katherine’. Omdat hij inmiddels al door negentien Katherines is gedumpt, gaat hij op zoek naar een manier om relaties te voorspellen en een meisje voor zich te winnen.
 • Paper Towns
  Op een avond staat het mysterieuze meisje Margo voor Q’s deur. Q is al sinds zijn kindertijd verliefd op haar en dus gaat hij mee op een avontuur dat ze heeft opgezet om wraak te nemen op mensen die gemeen tegen haar waren. De volgende dag blijkt Margo te zijn verdwenen.
 • Wil Grayson, Wil Grayson
  Op de hoek van een straat komt een tiener genaamd Wil Grayson iemand tegen.. Namelijk Wil Grayson. Twee jongen met dezelfde naam en een compleet verschillende persoonlijkheid, beiden op zoek naar liefde. Ze besluiten samen een geweldige musical te maken.
 • The Fault in Our Stars
  Hazel heeft longkanker en word in leven gehouden door een nieuw medicijn, waarvan niemand weet hoe lang het precies zal werken. Tijdens een groepssessie voor lotgenoten ontmoet ze Augustus. Ondanks haar voornemen om zo min mogelijk mensen te kennen zodat ze niemand pijn kan doen, worden ze verliefd.

Prijskaartje

John Green-verzamelboxAlle boeken zijn meesterwerkjes op zich en hebben verschillende prijzen gewonnen. Boeken om opnieuw en opnieuw te lezen, zonder dat je er zat van wordt. En het beste nieuws: voor maar € 29,95 heb je alle vijf boeken in jouw kast staan met deze John Green-verzamelbox.

Bestel de set op Bol.com >>

P.S. Over drie van de vijf boeken schreven we al eens eerder een (langere) recensie, die kun je bekijken onder de tag John Green.

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *