Mannenharten verovert Nederland

Door  |  0 reacties

De beste tijd van het jaar om naar de bioscoop te gaan? November/december. De ene na de andere feel good movie komt uit. Zo ook Mannenharten.

Mannenharten, een romantische komedie met onder andere Daan Schuurmans, Georgina Verbaan, Barry Atsma en Jeroen Spitzenberg, draait vanaf 28 november in de bioscoop. En met zo’n sterke cast kan het toch alleen maar zo’n fijne Nederlandse film zijn?

Mannenharten: waar gaat het over?

Zes stadse mannen, die samen sporten, staan op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Met dank aan de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen.

Mannenharten op de voet gevolgd

Zo slaat bij de sympathieke chaoot Wouter al snel de paniek toe. Nog dubbend over wat hij eigenlijk wil met zijn carrière (Welke? Hij weet niet eens wat hij wil worden) vertelt zijn vriendin dat ze zwanger van hem is. Maar of vader zijn nu zijn droom is?

Wouters beste vriend Tim worstelt met een probleem van heel andere aard: cold feet. Wil hij echt trouwen met Laura, met wie hij al sinds zijn jeugd verkering heeft?

Barry Atsma speelt zoals gewoonlijk de rokkenjager. Hij kan echter de scheiding met zijn ex Susanne maar niet vergeten…

Benieuwd naar deze en de andere drie verhaallijnen? Pik een avondje bioscoop en kijk of jouw hart ook wordt veroverd.

Ga naar de Facebook-pagina van Mannenharten voor meer informatie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *