Lego-film in aantocht

Door  |  0 reacties

Meer dan een trailer en een kleine synopsis is er nog niet bekend over de Lego-film die volgend jaar uitkomt. Toch zijn wij nu al fan!

The Piece of Resistance vertelt het verhaal van een gewoon Lego mini-figuurtje, dat voor de Master Builer wordt aangezien. Hij wordt daarom gerecruteerd om zich op een queeste te begeven om een gemene Lego-tyrant te stoppen, die het snode plan heeft het universum bij elkaar te lijmen. – Filmtotaal

Na het zien van onderstaande trailer gingen we op zoek naar meer informatie over de film, maar die is zeer beperkt. Helaas. Maar dat komt vast later in dit jaar, of begin 2014. De nu al legendarische Lego-film draait namelijk vanaf februari 2014 in de bioscoop.

Houd TheLegoMovie.com in de gaten voor meer informatie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *