Kekke camerariemen

Door  |  0 reacties

Het is toch eigenlijk best stom jammer dat de dure camera’s van tegenwoordig geleverd worden met van die saaie zwarte camerariemen…

En daar zetten ze dan ook nog eens met heel grote letters het merk en het typenummer op. Dat wil je toch niet? Je wilt een camerariem die bij jouw stijl past. Precies wat de makers van Kekkecamerariem.nl dachten:

Een spiegelreflexcamera draag je tijdens je vakantie continue en voelt al snel als een vaste mode accessoire. Je bergt ‘m namelijk niet snel op, want stel nou dat je nou net dat ene kekke shot mist? Waarom maken we zo’n camerariem niet wat hipper en vooral ‘kekker’?
 Na een lange zoektocht naar kwaliteitsproducten met mooie prijzen en een kekke uitstraling is vanaf 17 juni 2013 onze webwinkel: KekkeCamerariem.nl online!

Betaalbare camerariemen

Betaalbare camerariemenHet is schandalig dat we deze nu pas ontdekken, maar… liever laat dan nooit! Deze webshops verkoopt camerariemen van het merk iMo, ontworpen in Hong Kong en handgemaakt in China. En ondanks dat de camerariemen handgemaakt zijn, zijn ze wel betaalbaar. Je bestelt een camerariem al v.a. € 29,95.

Aan keuze is er geen gebrek: in de webshop vind je zowel Neopreen camerariemen als katoenen camerariemen. En dan heb je ook nog de keuze uit dierenprints, andere kekke prints, streepjes en meer.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het aanbod op Kekkecamerariem.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *