5x de grappigste iPhone-gadgets

Door  |  0 reacties

Gadgets komen en gadgets gaan. De truc is precies dat eruit te halen waar je heel blij van wordt, die functioneel zijn en niet te vergeten grappig of mooi om te zien. Wij liepen deze vijf tegen het lijf en met de iMusic Hat loop ik inmiddels swingend mijn rondje om het park.

Wildgroei aan iPhone-gadgets

Ben je ook zo fanatiek met Pinterest? Is het je opgevallen hoeveel verrassende en grappig iPhone-gagdets er voorbij komen? Voor ons een reden om de leukste iPhone-gadgets van dit moment voor je op een rij te zetten.

Keyprop: de ideale iPhone-standaardiPhone-gadgets: keyprop

Herken je dit? Je kijkt naar een filmpje op je mobiel. Of je bent druk aan het Whatsappen en ondertussen ook bezig met je laptop, ipad, tablet of computer. Je iPhone staat geleund tegen je koffiemok (gevaarlijk) en iedere keer glijdt hij onderuit.

Met de keyprop is dat verleden tijd. En het beste misschien wel: hij is in allerlei kleuren beschikbaar.

Bekijk alle mogelijkheden op Integrald.com >>

Foaster: eerlijk zullen we alles deleniPhone-gadgets: foaster

Wat een uitvinding, deze oplader voor je iPhone 5. Hij is functioneel en mooi. Staat prachtig in iedere keuken, maar ook gewoon op je bureau. Er kunnen twee telefoons is die ook nog een stuk erboven uit steken, zodat je de tijd blijft zien en ook belangrijke informatie jou niet ontgaat.

Kent deze foaster een nadeel? Voor een gadget is hij wat prijzig.

Op kickstarter.com vind je alle informatie over de foaster >>

 

iMusic Hat: warme oren én muziekGrappige iphone-gadgets: iMusic Hat

De winter staat voor de deur en wat we niet willen zijn koude oren. Dus lopen we met een muts over onze koptelefoon. Niet de meest comfortabele combinatie.

De iMusic Hat lost dat op. Een beanie met ingebouwde luidsprekers. Zeg ‘dag’ tegen de oorpluggen en ‘hallo’ tegen warme oren.

Bekijk deze muziek-muts op geniegadgets.com >>

 
 

Phone+Book: telefoon of boek?Grappige iPhone-gadgets: Phone+Book

Wij houden van tekenen, van schrijven. Met kleurpotloden, pennen of een stylus.

KBme2 combineert dit in hun Phone+Book. Een notitieblok waar je naast een potlood cq. stylus ook je iPhone kunt opbergen.

Briljant!

Meer informatie over de Phone+Book vind je op kbme2.com >>

 
 
 

Muku Shuttr: selfies in een handomdraaiiPhone-gadgets: shutter

Als wij konden toveren, dan zat er zo een selftimer op ons mobieltje. Selfies op armafstand, bewogen plaatjes en vingers voor de camera, het was verleden tijd.

Helaas hebben wij geen toverstok, maar gelukkig heeft Mukulabs daar iets op bedacht: zijn Muku Shuttr. Simsalabim.

Bekijk alle voordelen op mukulabs.com >>

 
 

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!