5x romantische films voor Valentijnsdag

Door  |  0 reacties

Valentijnsdag. Het romantische ontbijt zit erop, het uitstapje in de middag was gezellig en jij en je lief hebben heerlijk gegeten in een gezellig restaurantje. Wat nu te doen? Samen romantische films kijken natuurlijk! Wij zochten vijf geschikte films voor Valentijnsdag uit.
 

The Vow Romantische films voor Valentijnsdag: The Vow

Paige en Leo zijn net getrouwd, wanneer het noodlot toeslaat: ze krijgen een auto-ongeluk. Het goede nieuws is dat ze het beiden overleven. En het slechte nieuws? Paige lijdt aan geheugenverlies en weet niet meer wie Leo is.

Leo gaat de strijd aan om haar hart weer te veroveren en het huwelijk tussen hem en Paige te redden.

Bestel The Vow op DVD >>

 

Romantische films voor Valentijnsdag: The NotebookThe Notebook

De ultieme liefdesfilm is natuurlijk The Notebook. Ontroerend, romantisch en grappig, deze film heeft alles voor een perfect avondje met je partner!

Houtzager Noah wordt verliefd op Allie, een meisje uit een goede familie. En daar zijn de ouders van Allie niet blij mee. Ze moet kiezen tussen de speelse Noah en een man van betere afkomst. Voor wie gaat Allie uiteindelijk?

Bestel The Notebook op DVD >>

 

Romantische films voor Valentijn: Valentine's DayValentine’s day

Valentine’s Day geeft je in kijkje in de liefde, aan de hand van verschillende stellen en singles. Hun verhalen zijn allemaal met elkaar verbonden.

Met een cast die bestaat uit maar liefst negentien grote namen is deze romantische komedie de perfecte film om te kijken met jouw Valentijn.

Bestel de DVD van Valentine’s Day >>


 

Romantische films voor Valentijn: knocked upKnocked up

Hebben jullie zin om een grappige film te kijken? Ga voor Knocked Up! Feestbeest Ben en carrièrevrouw Alison hebben beiden het leven van hun dromen (en een eigen beeld van wat dat inhoudt), wanneer ze elkaar tegenkomen tijdens het stappen. 

Ze raken aan de praat en van het een komt het ander. Als Alison de volgende ochtend naar huis gaat, zou het over moeten zijn tussen de twee. Totdat ze ontdekt dat ze zwanger is… 

Bestel Knocked Up op DVD >> 

Romantische films voor Valentijn: Les MiserablesLes Miserables

Deze film heeft alle ingrediënten voor een topavond: Franse opstanden, dramatische musicalmuziek, liefdesverhalen en dat allemaal in de prachtige omgeving van Frankrijk in de 19e eeuw.

Je volgt een deel van het leven van Jean Valjean, een vrijgelaten gevangene, die constant op de hielen wordt gezeten door een oude vijand. Zijn leven verandert volledig als hij de zorg voor de jonge Cosette op zich neemt.

Bestel Les Misérables op DVD >> 

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *