Het geluk van een aanstaande opa

Door  |  1 reactie

We hebben een goed voornemen: meer grappige, verbazingwekkende en ontroerende filmpjes plaatsen.

En vooral die laatste zijn favoriet: regelmatig zit ondergetekende redactielid in de trein met tranen in haar ogen omdat er weer eens een mooie filmpje voorbij flitst. Zie nu deze aanstaande opa, bij wie pas laat het belletje gaat rinkelen. Dat is toch om te huilen zo mooi?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Kim

    25 april 2014 at 17:32

    Aah geweldig hihi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *