DaWanda ontdekt! (en verslaafd)

Door  |  1 reactie

Het is geen geheim dat we fan zijn van Etsy bij Like & Love (it!). Etsy heeft alleen één groot nadeel: de verzendkosten en eventuele invoerrechten. Daar is een oplossing voor!

En dan bedoelen we niet de douane en belasting ontduiken, maar simpelweg naar andere websites op zoek gaan. DaWanda.nl bijvoorbeeld. Wat DaWanda is? We lieten het ons uitleggen:

DaWanda is de online designmarkt voor alles wat bijzonder, uniek en handgemaakt is. Meer dan 250.000 winkels bieden bij DaWanda hun producten aan. Producten die met liefde gemaakt worden en volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Hier vind je stijlvolle mode, tijdloze sieraden, kindvriendelijk speelgoed, maar natuurlijk ook supercoole graffiti-kunst, zorgvuldig gerestaureerde meubelstukken en luxe accessoires voor je huisdier. Plus allerlei DIY materialen, zoals stoffen, kralen, knopen en washi tape om zelf de mooiste creaties te maken.

Juist, dat klinkt als Etsy. Met één groot voordeel: alle 250.000 shops zijn in Europa gevestigd, waarvan een groot deel ook nog eens in Nederland. Minder verzendkosten en invoerrechten heb je bij de EU al helemaal niet. Is dat niet ideaal?

Een rondje DaWanda

Een rondje DaWanda leert ook nog eens dat je hier echt heel erg leuke producten vindt. Zo was ik op zoek naar vrolijke rietjes voor een barbecue in mei. Te gek! Hoe kan ik nu kiezen tussen de glazen rietjes (net wat sjieker) of de vrolijk gekleurde? Ai, en de rubriek tassen is echt te slecht voor me. Ik heb er vijf in mijn winkelwagentje gegooid en moet van mezelf echt kiezen, maar ze zijn allemaal zo leuk! Deze armband staat overigens ook op mijn lijstje. Daarna heb ik de rubriek Sieraden verlaten, want mennn…. wat een leuke items. Ik wil bij elke outfit nu wel een bijpassende ketting of armband. Dat ik daarna een kijkje nam bij Papier & Schrijfwaren was misschien niet heel verstandig. Wat een leuke notitie- en dagboeken.

Je merkt het al: een website voor leuke dingen, maar slecht voor je portemonnee. Gelukkig wordt deze maand je vakantiegeld gestort. Misschien toch maar niet alles aan vakantie uitgeven?

Zelf je eigen DaWanda winkel beginnen

Maak jij ook zulke mooie dingen of heb je altijd al een eigen webshop willen hebben, maar weet je niet waar te beginnen? DaWanda is ook een oplossing voor jou. Er zijn geen vaste kosten aan verbonden, DaWanda vraagt alleen een klein stukje van je omzet. En dat is echt niet veel!

Ga naar DaWanda en ontdek zelf hoe leuk het is >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Kim

    1 mei 2014 at 19:11

    Bedankt voor het delen! Wat een leuke website!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *