Twist it, tie it, love it!

Door  |  0 reacties

Gooi die wintersjalen maar in de kast en trek de vrolijke, zomerse sjaaltjes tevoorschijn. Want met deze sjaaltjes kun je veel meer dan je denkt!

Vorig jaar reisde ik drie weken door Zuid-Afrika en ik kwam terug met… enorm veel sjaaltjes in de vrolijkste kleuren. Ik heb sjalen altijd leuk gevonden. Maar sinds Zuid-Afrika lijk ik een sjalen-fetish te hebben. Mijn vriend vroeg zich af of 18 (!) verschillende sjaals echt een must was, maar met al die mooie motieven, stoffen en kleuren was kiezen haast onmogelijk. En dan viel de schade nog best mee. En het was zo betaalbaar! Als mijn koffer groter was geweest, had ik er gerust 35 aan kunnen schaffen.

Haar en sjaals in de knoopNatuurlijk kocht ik die sjaals om ze om mijn nek te binden, en de grote sjaals konden ook dienst doen als omslagdoek. Maar nu ik het boek Haar en sjaals in de knoop heb gelezen zou ik ze nog meer kunnen in zetten. Waar dat met mijn korte koppie niet heel handig gaat. Toch wil ik jullie – en onder jullie vast veel lezers met lang haar – dit boek niet onthouden.

Over ‘Haar en sjaals in de knoop’

Sjaaltjes zijn de laatste jaren weer helemaal hot & happening. Niet gek als je je bedenkt hoe veelzijdig sjaaltjes, en zeker de lichte en dunne zomersjaaltjes, kunnen zijn. Hoe veelzijdig sjaaltjes nu echt zijn daar kom je pas achter nadat je het boek Haar en sjaals in de knoop hebt doorgebladerd. Dit boek staat vol met ideeën om je sjaals rond je hoofd of in je haren te knopen. Als bohobandje, als bloem, in een knot, als hoofdwrap (zeker handig op zonnige dagen als je een gevoelige hoofdhuid hebt)… Je kunt het zo gek niet bedenken!

Als extraatje krijg je ook nog een hoofdstuk vol DIY-ideeën met sjaals, van strandjurk tot bohotop.

Ben jij ook zo dol op sjaals en combineer je graag?
Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *