De Rollende Keukens

Door  |  0 reacties

Mister Kitchen & Pacific Parc proudly present het weekend van de Rollende Keukens. Een culinair Hemelvaart-weekend.

Wat zijn de Rollende Keukens?

Food & Music! De Rollende Keukens zijn tientallen mobiele eetgelegenheden die samen één groot openluchtrestaurant vormen en die worden begeleid door mobiele muziek.

Wanneer is het?

Het hele Hemelvaart-weekend lang, van woensdag 28 mei tot zondag 1 juni. De keukens zijn op woensdag open van 18.00 tot 23.00 uur en donderdag t/m zondag van 13.00 uur tot 23.00 uur.

Waar is het?

Rollende Keukens is in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Voor wie is het?

Rollende Keukens is een eetfestijn voor lekkerbekken en foodies die smullen van termen als Rarbarcello en Sticky Fingers.

Waarom je Rollende Keukens niet mag missen?

Vanwege de gastronomische vreetkar, de excentrieke pizzawagen en de rollende keukenprinsessen onder muzikale begeleiding van onder meer Tender Blue en Las Chicas del Barrio.

Wat kost het?

Rollende Keukens is een gratis toegankelijk. Wil je ook wat drinken – en wie wil dat niet – dan koop je je eerste glas voor € 1,50. Wil je een nieuw drankje, dan wissel je dat glas in en krijg je een schoon exemplaar. Het laatste glas mag je mee naar huis nemen als souvenir.

Laatste tips?

  • Neem warme kleding mee als je besluit tot ’s nachts te blijven.
  • Je kunt niet pinnen bij de bars, alleen maar geld opnemen. Kosten zijn € 1,- per transactie. Neem gewoon genoeg cash mee!
  • De Westergasfabriek is tijdens Rollende Keukens slecht met de auto bereikbaar. Kom met OV, fiets of lopend.
  • Altijd handig om voor de laatste info even hun Facebookpage te checken.

Lees alles over de Rollende keukens >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *