Liefs uit Utrecht

Door  |  0 reacties

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar de leukste adresjes in eigen stad? Ga je binnenkort een weekendje weg en wil je weten waar je moet eten en winkelen? In beide gevallen is Liefs uit Utrecht dé plek om inspiratie op te doen.

Over ‘Liefs uit Utrecht’

Liefs uit Utrecht is de spiksplinternieuwe blog van Liselotte. Liselotte is (reis)redacteur bij Libelle en voor haar werk altijd op zoek naar toffe plekken in binnen- en buitenland. Met één grote passie: haar woonplaats Utrecht. Ze raakt er niet over uitgepraat, er zijn zoveel leuke adressen. En die deelt ze allemaal met jou!

Wat voor adresjes vind je op ‘Liefs uit Utrecht’?

Nieuwe hotspots, maar ook toppers die al járen meegaan. Op Liefs uit Utrecht deel ik mijn favorieten. Veel plezier! – Liselotte

Liselotte heeft haar blog overzichtelijk verdeeld in de rubrieken ‘Doen’, ‘Eten & drinken’, ‘Slapen’ & ‘Winkelen’, zodat je makkelijk op zoek kunt gaan naar dat wat jij in Utrecht wilt gaan doen. Wij zijn fan, en dat als niet-Utrechters!

Ga naar Liefs uit Utrecht & bekijk Liselotte’s favoriete adresjes >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *