Festival Mundial

Door  |  0 reacties

Are you ready for take-off? Het gloednieuwe papieren vliegtuigje van Festival Mundial is dat zeker. Na een grote tocht rond de wereld op zoek naar onbekend talent uit alle windstreken, is ze klaar voor een driedaagse cultuurtrip.

Wat is Festival Mundial?

Drie dagen muziek, dans, theater, circus en lekker eten op 12 stages in 20 area’s. Het is toegankelijk en intiem zonder grote namen, maar vol  talent uit stadse smeltkroezen, een feelgood market en een Hall of Fame voor skaters.

Wanneer is het?

Het vliegtuigje (de mascotte van het festival) vertrekt vrijdag 27 juni om 20.30 uur en landt zondag 29 juni om 23.00 uur weer netjes op de grond. Wil jij niet alleen feesten en eten, maar ook blijven slapen? Dan ben je vrijdag 27 juni vanaf 16.00 uur welkom.
Bekijk alle openingstijden >> 

Waar is het?

Festival Mundial is in Tilburg en wel pal achter het Centraal Station op het grote festivalterrein: Spoorzone Tilburg, NS-Plein 3.

Voor wie is het?

Festival Mundial  is voor hippe, eigentijdse wereldburgers, wereldverbeteraars en wereldse genieters.

Waarom je Festival Mundial niet mag missen?

Vanwege de collectieve moestuin,  het Mexicaanse dansfeest naast het zandstrandje, de Bollywood Bar & de Public Pie. Maar bovenal vanwege muziek uit o.a. Finland, Mali, Argentinië, Japan en België.

Wat kost het?

Een kaartje voor vrijdag kost € 7,50. Op zaterdag en zondag kosten de tickets € 17,50. Een 2 Day Ticket komt op € 27,50 en wil je alle dagen dan ben je het best uit met een 3 Day Ticket van € 30,00. Voor de camping betaal je daarnaast € 37,50.

Laatste tips?

  • Denk aan warme kleding en een poncho
  • Lees van te voren het huisreglement; crowdsurfing is not allowed!
  • Festival Mundial is naast het Centraal Station. Die auto laat je dus gewoon thuis!
  • Fotocamera mag mee, filmcamera is verboden
  • Inchecken op de camping kan vrijdag van 16.00 tot 22.00 uur en zaterdag tot 13.00 uur

Genoeg gelezen en klaar voor vertrek? Koop dan hier je ticket >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *