Het Taribush Kuna Festival

Door  |  0 reacties

De bossen rondom Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. Bij uitstek een locatie waar je geniet van natuur, rust, stilte en… het Taribush Kuna Festival!

Wat is Het Taribush Kuna Festival?

Vier dagen genieten van kleinschalig, theater, singer songwriters, cultuur, dans, excursies, workshops en toneel. Dát is het Taribush Kuna Festival!

Wanneer is het?

Je bent vanaf donderdag 11 juli 15.00 uur t/m zondag 13 juli 22.00 uur meer dan welkom. Wil je blijven slapen? Er zijn genoeg mogelijkheden in de buurt. Bij camping De Meisterhof krijg je zelfs een speciale Kuna Korting (-20%).

Waar is het?

Het Taribush Kuna Festival vindt plaats op het Taribush – Kamp de Marke nabij Lheebroek, midden in het Nationaal Park het Dwingelderveld in Drenthe.

Voor wie is het?

Overdag is het festival een echt familiefeest en ’s avonds verandert het in een wat volwassener setting vol live muziek, kampvuurtjes en nachtelijke excursies.

Waarom je het Taribush Kuna Festival niet mag missen?

Vanwege de Kinderkunstroute, het improvisatiespel, LOOMEN, de djembe workshop  en het vuurspugen. Plus muziek van Calgary Woods, Suze Linnet en Rolfink & Verpalen. En dat alles onder het genot van heel veel lekkers van onder meer Piggy Pig, Brood op Stok en Groentje Catering.

Wat kost het?

Voor een dagkaart betaal je € 10,-. Een Pass-partout kost € 17,50 en kinderen t/m 15 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Laatste tips?

  • Op het Taribush Kuna Festival kun je alleen met munten betalen; neem voldoende cashgeld mee om ze te kopen: 1 munt = € 2,00
  • Denk aan warme kleding, poncho & regenlaarzen
  • Een tekentang – just in case
  • Mocht Nederland in de finale WK-voetbal staan, plakt de organisatie er nog een avond aan vast… met extra groot scherm. Een extra nachtje camping is dan geen overbodige luxe!

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Bekijk het hier > >

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *