Deventer op Stelten

Door  |  0 reacties

De zomer betekent buiten zijn. Terrasjes pakken, mensen kijken, bekeken worden, blote voeten in slippers. En de zomer betekent buitentheater. Zoals het originele festival Deventer op Stelten dat komend weekend plaats vindt.

Wat is Deventer op Stelten?

Het festival is een feestelijke ontmoeting met kunst en cultuur, met openluchtvoorstellingen hoog boven het publiek, maar ook vol intieme theaterconfrontaties en ingetogen optredens.

Wanneer is het?

Je kunt Deventer op Stelten drie dagen, van 11 t/m 13 juli bezoeken: vrijdag van 20.30 tot 24.00 uur, zaterdag van 12.30 tot 17.00 uur en 20.30 tot 24.00 uur en zondag van 12.30 tot 17.00 uur.

Waar is het?

Het festival is in de binnenstad van Deventer en op locaties rondom het centrum.

Voor wie is het?

Deventer op Stelten is voor jong & oud die graag omhoog kijkt, zijn neus in de lucht gooit en de schoonheid boven zijn hoofd wil zien.

Waarom je Deventer op Stelten niet mag missen?

Vanwege Dans la Rue met het energieke Compagnie Off. Of het optreden in de Boreeltuin van Teatr Biuro Podrózy. En wat dacht je van Woest, Beumer & Drost of Collectif Malunés. Zoveel te zien, daarom niet te missen!

Wat kost het?

Bijna alle voorstellingen van Deventer op Stelten zijn gratis. Voor een klein aantal heb je wel een kaartje nodig.

Laatste tips?

  • Denk aan warme kleding, zonnebrand, flesje water & poncho
  • Pak de trein en loop zo het festival binnen
  • Combineer een dag cultuur met een dag natuur en overnacht in de groene omgeving van Salland

Nieuwsgierig naar Deventer op Stelten? Bekijk het volledige programma >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *