9x originele Oreo recepten

Door  |  0 reacties

Het liefst ontbijt, lunch en diner ik ermee: Oreo-koekjes. Natuurlijk kun je ’n pak zó leegeten (doe ik ook graag!), maar je kunt Oreo ook combineren met of verwerken in andere, heerlijke recepten. We hebben de 9 leukste, simpelste én lekkerste Oreo recepten voor je verzameld.

Toen ik voor het eerst een Oreo-koekje zag, kon ik niet geloven dat dit kleine, pikzwarte koekje echt zo lekker zou zijn als de Amerikanen beweerden… Oeps, binnen no time was ik verslaafd! Sindsdien eet ik ze veel te vaak, en gebruik ik Oreo voor de meest creatieve baksels. Maar anderen kunnen er ook wat van!

Zo verraste een collega me eens met ‘Oreo-ballen’ (bonbons), tijdens mijn reis door Noord-Amerika ontdekte ik Oreo-ijs, en in Laos en Thailand gooien ze zelfs Oreo door hun fruitshakes en smoothies! Kortom: ik word altijd en overal flink geïnspireerd, en zo kwam ik tot deze 9 originele Oreo recepten.

9x oreo recepten

 

Alles over deze originele Oreo recepten

1. Zonder ook maar iets te hoeven bakken, tover je slechts drie ingrediënten om tot smeuïge Oreo repen.

2. Daar is-ie dan: de Oreo smoothie. Fris, met vers fruit en yoghurt of melk, maar toch proef je de koekjes er ook doorheen. En je kunt er eindeloos mee variëren!

3. Het ziet er bijzonder uit, deze Oreo boter. Maar als er Oreo in zit, smaakt het eigenlijk altijd goed, toch? Lekker om op koekjes of crackers te smeren.

4. Met dit Oreo ijs zet je gemakkelijk en snel een heerlijk toetje op tafel.

5. Een hit onder mijn collega’s, deze goddelijke Oreo bonbons. Al worden ze door sommigen ook dodelijke Oreo-ballen genoemd… Test zelf maar waarom!

6. Zo simpel, en supersmakelijk: pannenkoeken gemaakt van Oreo’s. En met vanille-ijs of slagroom zijn ze nóg lekkerder.

7. Zelf ben ik geen koffieliefhebber, maar daar kan dankzij deze frappuccino zomaar verandering in komen…

8. Leuk om te trakteren, nog leuker om op te eten: Oreo lolly’s! Ook lekker met nootjes of hagelslag.

9. Een recept in de vorm van een video: hoe maak je een Oreo dip (om bijvoorbeeld aardbeien in te dippen) en hoe vinden mensen dat smaken? Aanrader!

Reacties

Kristel (29 jaar) reist, festivalt, leest, danst, kijkt films, kookt en schrijft. Ze kan niet kiezen tussen print en online of tussen schrijven en vormgeven en doet daarom van alles wat. Het allerliefst reist ze de hele wereld over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *