Lekker en Simpel: iedereen kan lekker koken

Door  |  1 reactie

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: foodblogs. Of dat erg is? Nee. Verdomd handig! Maar hoe weet je nu wat de beste en leukste foodblogs zijn? Wij gingen voor je op zoek. Deze week een nieuwe foodblog in de spotlights: Lekker en Simpel.

Ben je net als ik dol op lekker eten, maar niet bepaald een keukenprinses? Niet getreurd, ook wij kunnen voortaan lekker koken dankzij de recepten van Lekker en Simpel! Op deze foodblog vind je heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn en niet veel tijd kosten. Hier vind je geen ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord. Ideaal voor niet-keukenprinsessen die ook lekker willen koken!

Over Lekker en Simpel

Lekker en Simpel is begin 2012 opgericht door Jorrit (24 jaar) en Sofie (23 jaar). Zij zijn dol op koken en willen dit graag delen met andere kookliefhebbers. Dagelijks plaatsen ze nieuwe recepten, kookgerelateerde artikelen, hotspots, reviews of tips op hun blog. Lekker en Simpel is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste foodblogs van dit moment en trekt zo’n 10.000 unieke bezoekers per dag.

Op dit moment werken ze aan het Lekker en Simpel Kookboek dat in oktober zal verschijnen. Populaire recepten als de Kipsalon en de No Bake Malteser Cake vind je hierin terug, maar ook nieuwe recepten die (nog?) niet op de website staan. Naast de honderd recepten, geven ze ook handige tips in het kookboek.

Een greep uit de recepten van Lekker en Simpel

Dagelijks worden er nieuwe recepten geplaatst in een van de categorieën: bakken, ontbijt, snacks, lunch, diner, desserts, dranken of overig. Er zijn ontzettend veel recepten te vinden in alle categorieën en ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze lekker en simpel zijn. De dame en heer doen hun naam eer aan.

Een aantal recepten heb ik met succes uitgeprobeerd en ik zal er zeker nog meer gaan testen! Mijn favorieten zijn:

Nieuwsgierig geworden? Ga naar lekkerensimpel.com >>

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

1 reactie

  1. Desiré

    24 augustus 2014 at 19:39

    Dit is inderdaad een leuke blog! Ik kwam er ooit eens op door hun recept voor een gezonde kapsalon met kip en bezoek ‘m nu nog steeds regelmatig. Dat recept is trouwens ook echt een aanrader! Volgens mij is het het middelste gerecht uit de foto boven deze post. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *