Sphair: bijzonder overnachten in de Ardennen

Door  |  0 reacties

Over bijzonder overnachten gesproken: go glamping met de Sphair in de Ardennen.

Voor wie nog niet van glamping heeft gehoord: glamping is een samenvoegsel van glamour en kamperen. Een vorm van kamperen die je niet doet denken aan lekkende tentjes, of over de camping lopen met een wc-rol in je hand. Glamping is de luxe variant van kamperen en die zien wij graag! Wel het campinggevoel, maar niet het gemis van alle luxe die een hotelkamer je biedt.

Over de Sphair

De Sphair, een grote opgeblazen tent, is ook een vorm van glamping. Hoewel… je moet nog wel met een wc-rol over de camping. De Sphair is namelijk voorzien van een mega-groot & luxe bed, waardoor andere faciliteiten er even bij inschieten. Wel heb je nog een ruime woonkamer met een bank, twee stoelen, een deken, een eettafel en gezellige lampen. Eigenlijk nog meer dan in een hotel. En dan met een andere beleving.

Romantiek viert hoogtij

De luxe van een tent & de romantiek van een sterrenhemel komen samen in de Sphair. Deze ‘koepel’ is namelijk niet alleen voorzien van een raam aan de voorkant, de bovenkant van de tent is geheel transparant, waardoor je vanuit bed de grote & de kleine beer kunt spotten met zijn tweeën.

Bijzonder overnachten: wie, wat, waar?

Je vindt de Sphair op een fijne camping in de Belgische Ardennen (Blier-Erezee), te midden van 1.001 mogelijkheden om je vakantie actief door te brengen. Hier kun je paintballen, tokkelen, raften, quad rijden… En alles kun je regelen vanuit de Clubactif, welke naast de camping ligt. Als je ’s avonds uitgehongerd terug komt, kun je aanschuiven in het restaurant van de camping.

Voor slechts € 65,- per nacht is dit bijzondere ‘hotel’ van jou. Houd er wel rekening mee dat je alleen tussen april en september kunt verblijven in de Sphair. Helaas is het niet mogelijk de tent kunstmatig te verwarmen en de camping zit je niet graag vernikkelen.

Boeken? Ga naar Avontuurlijkardennen.be >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *