Libelle Beach Café: strandgevoel in Haarlem

Door  |  1 reactie

Libelle opent haar eerste winkel. Vanaf 17 september t/m 11 oktober kun je terecht in de pop-up winkel Libelle Beach Café, waar stad & strand samenkomen.

Wat is het Libelle Beach Café?

Libelle verlengt de zomer graag, en dus openen ze hun eerste winkel ooit in hartje Haarlem. Libelle Beach Café is een pop-up winkel vol sfeer en inspiratie. Een mini-warenhuis dat elke dag anders is. Waarvoor alle Libelle-redacteuren de leukste spullen hebben uitgezocht. Van woonaccessoires tot beautyproducten van schoenen tot meubels. Je kunt hier niet weggaan zonder geld uit te geven!

Elke dag een feestje

Het motto van de Libelle-redactie: elke dag is een feestje. En daardoor kun je in de pop-up winkel meer dan alleen maar winkelen. Je kunt er ook eten, drinken, inspiratie opdoen met de klaarliggende Beach Café-tablets en meedoen met verrassende workshops. Van chocolade proeven tot zelf sieraden creëren, van een persoonlijk stylingadvies tot een huidverzorgingsanalyse. Daarnaast worden er verrassende demonstraties, modeshows en lezingen gegeven. En regelmatig is er een bekende auteur aanwezig die geïnterviewd wordt of zal voorlezen en/of signeren. In de weekends is er live muziek.

Wie, wat, waar?

Op woensdag 17 september om 12.00 uur opent het Libelle Beach Café haar deuren met… een mini-concert van Alain Clark. En een beach-brunch. Tot 11 oktober kun je op dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 19.00 uur binnenlopen. Op zondagen ben je welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Je vindt de pop-up winkel op Zijlstraat 76.

Meer weten? Ga naar Libellebeachcafe.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Bianca

    7 september 2014 at 11:08

    Heeel erg leuk! Ga zeker een keer een kijkje nemen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *