9x toffe Halloween koekjes

Door  |  2 reacties

Halloween is in Nederland nog niet ingeburgerd, helaas. Het enthousiasme in Nederland neemt wel toe voor dit griezelfeest. En dan moedigen we met alle liefde aan. Dit weekend duiken we dus de keuken in voor deze Halloween koekjes. Doe je mee?

Natuurlijk hebben we onze eigen variant van de Amerikaanse trick ’n treat, maar wat ons betreft haalt deze het niet bij de lekker overdreven Amerikaanse variant. Wij willen ook pompoenen voor huis, onszelf in een heksenpakje hijsen en kinderen de stuipen op het lijf jagen. Maar zou je dat nu doen, dan word je – in het geval van het laatste – waarschijnlijk opgepakt. Verstandiger is het om deze Halloween koekjes voor je kind/nichtje/neefje/buurkinderen te bakken. Of gewoon voor jezelf.

9x Halloween koekjes

Alles over deze 9 Halloween koekjes

1. Met deze spinnenkoekjes (met als basis pindakaas) jaag je mensen in eerste instantie de stuipen op het lijf, uiteindelijk zullen ze er van smullen.

2. Geen Halloween compleet zonder Dracula. Wat dacht je van deze Dracula-gebitjes?

3. Angstaanjagend zijn ze niet, wel erg schattig en lekker: witte spookjes.

4. Er mag dan gewoon pompoen voor de deur staan, pompoen (en chocolade!) vind je wel in deze mummy-koekjes.

5. Omdat vleermuizen niet mogen ontbreken aan onze lijst met Halloween koekjes en omdat Oreo simpelweg goddelijk is: vleermuis-koekjes met Oreo.

6. Nog meer Oreo met Halloween! Check deze spinnen, die zooo eenvoudig te maken zijn.

7. Deze monsterogen zijn echt lekkerder (veel lekkerder!) dan ze er uit zien.

8. Oké, we hijsen ons dus niet (in elk geval dit jaar nog niet) in een heksenpakje, de heksenhoed mag niet ontbreken in ons assortiment Halloween koekjes.

9. Jaag je vervelende buurjongetje de stuipen op het lijf met deze afgehakte vingers.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. Bianca

  21 oktober 2014 at 19:03

  Ik vind dat koekje echt té leuk haha!

  • Redactie

   21 oktober 2014 at 19:08

   Welke precies, Bianca? 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *