Mood mugs: bekers met gevoel

Door  |  0 reacties

Je hebt van die producten die echt niet per se nodig zijn, maar die zo leuk in je badkamer/woonkamer/slaapkamer/keuken zouden staan. Neem nu deze mood mugs.

Ik vond deze ‘bekers met gevoel’ op een van mijn favoriete buitenlandse webshop Notonthehighstreet.com.

Mood MugsDe mood mugs zijn in vijf varianten verkrijgbaar: Happy as Larry, Seriously Sleepy, Severly Stressed, Cheecky Chappie en Monstrously Moody.

Handig!

De bekers, die € 13,26 per stuk kosten, zijn dubbelwandig. Dit betekent dat warme dranken ook echt warm blijft, maar dat de buitenste wand koud is. Nooit meer te warm om vast te pakken!

Mood mugs als hint

Het liefst zet ik ze alle vijf in de kast, voor melk bij het ontbijt en koffie tijdens mijn favoriete soap. Maar laten we wel wezen, ze zijn nog veel leuker om cadeau te geven aan je vaak chagrijnige buurman, je altijd gestreste collega of die luie vriend. Zal de hint worden opgepakt?

Bestel de mood mugs >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.