9x de leukste schoencadeautjes

Door  |  0 reacties

Hij is weer in het land: Sinterklaas. En dus staan alle kinderen, en dus ook de jouwe, weer te popelen om hun schoen te zetten. Mocht je de zoektocht naar leuke schoencadeautjes nog niet zijn gestart dan helpen we je vandaag op weg.

Tijdens onze zoektocht naar de leukste schoencadeautjes hadden we eigenlijk maar één eis: de cadeautjes mochten maximaal € 5,- kosten. Of het in een kinderschoen zou passen, maakte niet zoveel uit. Je kunt een cadeautje ook prima onder een schoen leggen. En worden kinderen niet nog vrolijker van grote cadeautjes.

Het was een flinke zoektocht om echt echt echt leuke cadeautjes te vinden, waarbij er voor elke leeftijd wat leuks bij zou zitten. Maar het is gelukt! Check snel onze favoriete negen schoencadeautjes.

Schoencadeautjes

Alles over deze toffe schoencadeautjes

1. Ga de uitdaging aan met je kind. Wij denken dat je verliest en dat deze 3D-puzzel eerder door de kleintjes worden opgelost. Die denken nog niet zo moeilijk na…

2. Ken je deze nog, een magnetisch tekenbord? Voor ons waar jeugdsentiment, en hoe leuk is het om jouw kind(eren) daar kennis mee te laten maken.

3. Bakgrage zoons & dochters doe je een plezier met deze emmer vol bakvormpjes voor de lekkerste koekjes.

4. Leuk voor stoere jongens die gek zijn van autootjes: dit toffe Cars-kwartetspel gebaseerd op de populaire animatiefilm.

5. Maar liefst 2,5 meter kleurplezier. Met deze XL tekening (thema jungle) zijn kinderen wel even zoet tijdens gure winterdagen.

6. Een vrolijk (en nuttig) cadeau voor de eerste Sinterklaas van jouw kleintje: deze bijtring.

7. IJdele meisjes maak je blij met deze prinsessen-nagellakset.

8. Weer zo’n toffe vorm van jeugdsentiment: een trapveer. Ideaal voor regenachtige dagen waarop je je kinderen niet constant achter de tv of computer wil zien zitten.

9. Met dit piratenspel kunnen stoere jongens op zoek naar een echte schat. Hoe leuk is dat?

Op zoek naar meer schoencadeautjes? Bol.com heeft een handig overzicht per leeftijd én heel veel voordeel. Zo zijn er veel cadeautjes 4 + 1 gratis, of zelfs 2 + 1 gratis.
Bekijk het overzicht >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *