Comeback van de push pops: maak ze eenvoudig zelf! (+ recepten)

Door  |  0 reacties

Herinner je je nog push pops van vroeger? Met dank aan de HEMA maakt deze vorm van traktaties een heuse comeback.

Gaat er bij jou nog geen lampje branden bij het woord push pops? Dit zijn traktaties waarbij je de inhoud in een soort van buisje zet. Door middel van een rietje onderaan kun je de inhoud naar boven drukken & smullen maar!

Zelf push pops maken met handige DIY kit

En net zoals met alles dat ooit uit was, komt het vanzelf weer in. En Amerika is het al heel populair, maar Nederland volgt nu ook! In dit geval doordat HEMA weer een mooie nieuwe blijmaker (zo’n leuke serie producten!) heeft geïntroduceerd: een handige DIY-kit om push pops mee te maken.

Waar je de traktaties mee vult is vervolgens helemaal aan jezelf. Er zijn tal van mogelijkheden. Om je vast op weg te helpen, gingen we op zoek naar de leukste & lekkerste ideeën. Kijk je mee? Oh en check vooral ook even het receptenboekje dat te koop is bij de HEMA.

9x push pops HEMA

Alles over deze push pops

1. Lekker: coca cola push pops. Uiteraard met slagroom en een bijpassende kers.

2. Als brownie liefhebber doe je mij een plezier met deze brownie-pindakaas push pops.

3. Over blijmakers gesproken: door deze regenboog stijgt je humeur aanzienlijk!

4. Herinner je je nog de Oreo-recepten van Kristel? We kunnen er nog eentje aan toevoegen: Oreo-push pops.

5. Stiekem het lekkerst in de zomer, maar in de winter kan het ook prima: frozen yoghurt push pops.

6. Helemaal passend bij dit seizoen: pompoen push pops.

7. Stukjes banaan, bananenpudding en slagroom: deze bananen push pops zijn om van te smullen.

8. Leuk als traktatie op school: push pops in de vorm van potloden.

9. En natuurlijk mogen kerst push pops ook niet ontbreken nu de decembermaand in zicht komt.

Enthousiast geworden? Koop jouw starterspakket (en eventueel decoraties) op HEMA.nl. Oh, en bekijk nog even dit schattige filmpje waarin Nederlandse kinderen kennis maken met de voor hen nog onbekende traktatie.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *